Otoscopi Riester

L’otoscopi és un instrument mèdic amb un feix de llum, que serveix per visualitzar i examinar el conducte auditiu extern i el timpà.

Ref: 2030

88,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: Otoscopi Riester- Audiopacks

Otoscopi Riester- Audiopacks

L’exploració de l’oïda permet, de vegades, esbrinar la causa d’alguns símptomes com el dolor o la pèrdua de l’audició, així com trobar cossos estranys en el conducte auditiu.
 

L’Otoscop de Riester té una tecnologia LED amb llum blanca, clara i de reflexió reduïda. La il·luminació LED mostra els colors tal com són en realitat. És útil per al diagnòstic eficaç amb una vida útil il·limitada.
 

Aquest producte aconsegueix disminuir les despeses de manteniment gràcies a la llarga vida útil de les piles i del LED. La vida útil d’una font de llum de xenó és de només 20 hores aproximadament, el LED funciona 20.000 hores com a mínim, és a dir, més de 2 anys cada unitat. En el cas de l’e-scope®, tot això s’aconsegueix amb dues piles convencionals AA.  

 

També us recomanem…

Audinell Spray 50ml

Audinell Spray 50ml

L'esprai Audinell elimina l'excés de cerumen del canal auditiu, ajuda a mantenir la salut de les orelles i restaura la pèrdua d'audició causada per l'acumulació excessiva de cera.

Tulipas Minifit Abiertas de Oticon para audífonos

Tulipes Minifit Obertes d’Oticon per audiòfons

Les tulipes d'Oticon són suaus i van introduïdes als extrems dels tubs dels seus audiòfons. El recanvi de tulipes és aconsellable que es realitzi als 3 o 6 mesos de l'última vegada qe es va fer el manteniment de les mateixes.   Blíster 10 uds.