Pack Roger Universal: Roger pen 1.1 + Roger X (02)

El Pack Roger Universal està composat per un Roger pen 1.1, un Roger X (02) i un Compilot II. Tenen la finalitat de millorar la seva audició i, a la vegada, la seva comprensió verbal.
PREGUNTAR DISPONIBILITAT PER CORREU ABANS DE REALITZAR LA COMPRA. 

Ref: 6402

850,00  IVA incl.

En estoc

Roger pen 1.1:

 

Roger Pen, un micròfon sense fil integral per usar-ho en el treball o a casa, ofereix la millor comprensió verbal en situacions sorolloses i a distància, a més de connectivitat Bluetooth.

 

Roger PEN ajuda a les persones amb pèrdua auditiva a entendre més la parla en situacions de distància i sorolloses.

 

Roger Pen compta amb transmissió sense fil, configuració automatitzada, banda ampla d’àudio Bluetooth per a l’ús amb telèfons mòbils, connectivitat de TV i una entrada d’àudio per escoltar multimèdia.

 

Compatible amb altres dispositius com Roger PEN/EasyPEN i Roger Clip-On Mic creant una xarxa de micròfons. Ho pots deixar sobre una taula, agafat a la mà o penjant al voltant del coll del que parla.

Si vol saber més sobre aquest producte pot anar al següent enllaç del Roger Pen.

Roger X (02):

 

Roger X és un receptor universal en miniatura compatible amb gairebé tots els audiòfons i processadors de paraula d’implants coclears del mercat. Funciona quan es connecta a una càpsula d’àudio o a un transmissor.

 

El Roger X és fàcil de programar. No necessita ser aparellat, però els audiòfons requeriran el programa FM. No hi ha configuració mínima i sense cables de connexió a més de tenir un disseny actual i discret.

 

Els receptors tipus 02 Roger X són compatibles amb alguns implants coclears, però han de ser configurats correctament pel centre d’implants o el seu audioprotesista.

 

Es poden acoblar als streamers Compilot i Compilot II. La plataforma Roger disposa d’una tecnologia sense fil més robusta i estable que els estàndards del mercat amb tecnologia Bluetooth, proporcionant un major abast i claredat del senyal transmès.

 

Tingui en compte que els receptors Roger X no són compatibles amb cap generació de:

 

SmartLink

ZoomLink

EasyLink

Qualsevol Transmissor Inspiro o Touchscreen.

 

Si vol saber més sobre aquest producte pot anar al següent enllaç del Receptor Universal Roger X (02) de Phonak per nens  

 

També us recomanem…

Pack para Implantes Cocleares

Pack per Implants Coclears

Pack per Implants Coclears conté: 2 caixes de Dry-Brik II amb 3 pastilles desecants-desodoritzants cada una. 60 piles per Implants Coclears Powerone 1 dispensador de tovalloletes individuals.