Pack Oticon Connect TV 3.0 + Remote Control per a audiòfons

El Pack Conté:1-Connect TV 3.01-Remote Control

Ref: 6713

300,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: TV adaptar 3.0- Audiopacks

TV adaptar 3.0- Audiopacks

Amb Connect TV 3.0 de Oticon podrà gaudir del so estèreo, enviat directament als seus audiòfons, de la televisió, ràdio o un altre dispositiu de so.

Juntament amb el Streamer Pro, l’adaptador ConnectLine Tv proporciona una experiència d’escolta sense precedents. Oblidi’s dels subtítols mentre veu la televisió gràcies al Connect TV 3.0

És únicament compatible amb els audiòfons Opn de Oticon. Funciona amb models d’audiòfon Oticon que tingui la tecnologia de radi de 2.4 GHz

Amb el Connect Tv 3.0 podrà ajustar el volum amb facilitat. És compatible amb el so Digital Stereo i Dolby Digital, facilitant el seu ús amb les pantalles planes i els sistemes de Home Cinema.

El Connect Tv 3.0 permet la connexió de diferents audiòfons al mateix temps, la qual cosa significa que si més d’un usuari té audiòfons Oticon, podran gaudir de l’experiència junts.

A partir del moment en què els audiòfons estiguin aparellats al Connect Tv 3.0, es connectaran automàticament sempre que es trobi almenys a 30 cm d’ell.

Característiques

Compatible amb els audiòfons OPN1 OPN2 OPN3.

De fàcil configuració i maneig intuïtiu.

Font d’alimentació cable òptic de 2 m.

Connector SCART a RCA.

Cable estèreo RCA a RCA i un convertidor Minijack a RCA.

Un 1 any de garantia.

El Remote Control 3.0 li permetrà tenir el control i ajust del volum dels seus audiòfons Oticon.

El Remote Control 3.0 ha estat desenvolupat específicament per als audiòfons Oticon Opn.

El comandament a distància li permet ajustar el volum que entra en l’audiòfon. Això significa que si la conversa o qualsevol altra cosa que estigui escoltant són massa silencioses o sorolloses, pot controlar-les fàcilment.

És sense fil, lleuger i petit, s’ajusta perfectament al palmell de la mà. Ho pot ocultar fàcilment i també li serà còmode de portar.

Els botons estan dissenyats per a facilitar el seu ús, podrà manejar-lo sense mirar i sense que uns altres s’adonin.

Compatible amb els audiòfons OPN1 OPN2 OPN3.

En cas de dubte pot consultar-nos telefonant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es.

També us recomanem…

Pluggerz Uni-Fit Road

Pluggerz Uni-Fit Road

Els protectors auditius Uni-Fit Road estan especialment indicats per a motoristes (usuaris de moto i pilots de carreres), pilots de Kart i conductors de descapotables. El so del motor i el soroll produït pel vent i el trànsit poden causar lesions auditives permanents. Els taps Pluggerz Uni-Fit Road estan especialment dissenyats per a protegir d'aquests factors.