Protectors auditius Fly Fit Alpine protecció auditiva

Els taps Fly Fit de Alpine estan dissenyats per a alleujar la pressió de l’aire en els viatges amb avió, prevenen també el dolor de timpà.La pressió produïda pels canvis d’altura pot resultar molt molesta. Amb els FlyFit aquesta pressió s’alleuja i evita el dolor de timpà.

Ref: 4992

28,00  IVA incl.

En estoc

ls taps Fly Fit s’ajusten molt còmodament. Estan fets de material molt tou per al seu confort, especialment desenvolupat per Alpine, que s’adapta a la forma dels conductes auditius i eviten la sensació de pressió en les oïdes o aïllament. El material ATS és hipoalérgico i no conté silicona. 

 

Filtren el molest brunzit i soroll ambiental: Podrà mantenir converses sense problema al mateix temps que els taps filtren els molestos sorolls creats a l’interior de la cabina.   

 

Contingut del paquet 

 

• Dos protectors auditius termoplàstics universals

• Estoig de plàstic

• Estoig per a transportar còmodament els seus Fly Fit

També us recomanem…

Protectores auditivos Uni-fit Shoot

Protectors auditius Uni-fit Shoot

Els protectors auditius Uni-fit Shoot estan especialment recomanats per a caçadors, policies, i personal de seguretat, que dispara amb arma de foc freqüentment. El fort so d'un tret pot ocasionar danys irreparables en l'oïda de qualsevol persona. 'Protegiu-vos contra els forts sons de les seves armes de foc amb els protectors auditius Uni-fit Shoot

Protectores auditivos Uni-fit Hobby

Protectors auditius Uni-fit Hobby

Els protectors per a les oïdes Pluggerz Uni-Fit Music permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Passejar pel carrer en grans ciutats, viatjar amb metro o anar a dinar a un restaurant sorollós ja no serà un problema amb aquests nous protectors.