Protectors auditius Serenity Choice Treball

Serenity Choice ™ Laboral és una protecció auditiva d’ajust universal reutilitzable dissenyada per a entorns de treball sorollosos com a màquines, comerços, agricultura, construcció de carreteres i construcció o qualsevol situació en la qual la salut i la seguretat requereix l’ús de protecció auditiva, és a dir, on els nivells de soroll estan per sobre del límit segur de 85 dB.

Ref: 4994

29,00  IVA incl.

En estoc

Serenity Choice ™ Work redueix el nivell de so en 24 dB, la qual cosa ho fa segur durant 8 hores el seu ús continu en qualsevol entorn fins a 109 dB. 

 

Serenity Choice ™ Work pot ser combinat amb orelleres en situacions molt sorolloses on la doble protecció és un requisit. 

 

Mentre que altres proteccions auditives poden sonar esmorteïdes i antinaturals, Serenity Choice ™ de treball proporciona un pas d’aire a cau d’orella, minimitzant l’efecte d’oclusió mentre manté l’oïda ventilada per a una comoditat òptima.  

 

Caracteristicas:

 

 

Es garanteix un ajust perfecte: coixinets petits, mitjanes i grans en el paquet, extra grans grandària disponible sota comanda. 

 

Higiènic: els filtres acústics estan equipats amb tecnologia de malla avançada. Ells asseguren que les seves oïdes romanen ben ventilats en tot moment. 

 

Hipoal·lergogen: els taps de les oïdes estan fabricades amb TPE de grau mèdic. 

 

Relació qualitat-preu: es poden utilitzar diverses vegades. 

 

Natural: es conserva l’audició natural, la qual cosa facilita la consciència situacional.    

 

Inclou:

• 2 coixinets de cada grandària S, M, L

• Dos filtres acústics 24 dB

• Estoig d’alumini per a clauer

• Manual multilingüe

També us recomanem…

Protectores auditivos Standard

Protectors auditius Standard

Els protectors auditius Standard permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a cau d'orella, són aptes per a un gran nombre d'usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.

Protectores auditivos Endoaurales

Protectors auditius Endoaurals

Els protectors auditius Endoaurals permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a l'oïda, són aptes per a un gran nombre d'usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.