Auriculares SENNHEISER RS 2000

Amb els Auriculars Sennheiser RS 2000 podrà gaudir d’una millorada experiència de so.

Ref: 4216

200,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: Sennheiser RS 2000- Audiopacks

Sennheiser RS 2000- Audiopacks

El RS 2000 realment et permet redescobrir la joia de veure televisió, ja que et proporciona tecnologia sense fils i digital, així com un maneig intuïtiu, gran comoditat d’ús i una bateria súper duradora.
 

A l’alliberar-te dels cables, el RS 2000 et dóna la llibertat de moure’t dins d’un rang de fins a 50 m i tenir llargues sessions televisives, gràcies a les bateries que tenen fins a 9 hores de temps en execució.

 

A causa que el RS 2000 és molt lleuger, realment podràs gaudir d’una total llibertat de moviment.

 

RS 2000 no només ofereix un maneig senzill i intuïtiu, sinó que també proveeix total compatibilitat amb sortides de televisions tant digitals com analògiques.

 

El RS 2000 conté una estació de càrrega elegant i atractiva, per la qual cosa és un extra amb estil però discret per a qualsevol sistema d’entreteniment casolà. L’estació de base també serveix com una estació intel·ligent d’acoblament que permet que els audiòfons o el receptor romanguin en una posició compacta, ordenada i horitzontal mentre es carrega la durable bateria integrada.

 

Què hi ha a la caixa?

Auriculars amb bateria recarregable incorporada.
 

Estació d’acoblament
 

Unitat de font d’alimentació amb adaptadors de país per a UE, UK, US i AUS
 

TV Cable de connexió per a sortida d’auriculars de 3,5 mm
 

Instruccions d’ús  

 

També us recomanem…

Auriculares CL7400

Auriculars CL7400

Els auriculars amplificats Geemarc CL7400 són especialment apreciats per persones amb discapacitat auditiva i persones grans per a la millora significativa que aporta a la seva vida diària i especialment quan volen gaudir de la seva Smartphone, ordinador, reproductor de MP3...