Micròfon ConnectClip d’Oticon per audiòfons

El Micròfon ConnectClip d’Oticon és sense fil per audiòfons Oticon, capaç de convertir els audiòfons en un auricular mòbil.

Ref: 2872

205,00  IVA incl.

En estoc

Es connecta a qualsevol telèfon intel·ligent a través de Bluetooth. No caldrà ni que s’aixequi, ja que quan sona el telèfon mòbil només haurà de respondre utilitzant el Micròfon ConnectClip. També es pot connectar amb l’adaptador USB en el seu ordinador per poder, per exemple, fer una videoconferència per Skype.

 

Reproduir Spotify i vídeos musicals o sense fils i en so estèreo d’alta qualitat, ja que proporciona una audició més i fàcil. Es connecta a qualsevol telèfon intel·ligent modern o tauleta.

 

Transmetre, de manera inalàmbrica, la veu de la persona que utilitza aquest micròfon fins a 20 metres de distància, aconseguint mantenir una conversa agradable amb qualsevol persona que tingui al seu entorn.

El micròfon Oticon ConnectClip és compatible amb els audiòfons Oticon OPN, OPNS, Xceed, Ruby, PLay, PlayS

 

 

Podria ser de gran ajuda en:

Conferències i aules educatives

Discursos en casaments i aniversaris

A l’interior d’un cotxe

En un bar o un restaurant molt sorollós

Presentacions empresarials

També us recomanem…

Carcasa Easycall Iphone 6

Carcassa Easycall Iphone 6

Integri perfectament el seu EasyCall en la part posterior del seu telèfon mòbil. Amb aquestes carcasses la seva EasyCall romandrà sempre connectat i el seu telèfon protegit.