Oticon Connect TV 3.0

Amb Connect TV 3.0 de Oticon podrà gaudir del so estèreo, enviat directament als seus audiòfons, de la televisió, ràdio o un altre dispositiu de so.
 
Juntament amb el Streamer Pro, l’adaptador ConnectLine Tv proporciona una experiència d’escolta sense precedents. Oblidi’s dels subtítols mentre veu la televisió gràcies al Connect TV 3.0.

PREGUNTAR DISPONIBILITAT

Ref: 2870

199,50  IVA incl.

En estoc

Descarregar: TV adaptar 3.0- Audiopacks

TV adaptar 3.0- Audiopacks

És únicament compatible amb els audiòfons Opn de Oticon. Funciona amb models d’audiòfon Oticon que tingui la tecnologia de radi de 2.4 GHz.

 

Amb el Connect Tv 3.0 podrà ajustar el volum amb facilitat. És compatible amb el so Digital Stereo i Dolby Digital, facilitant el seu ús amb les pantalles planes i els sistemes de Home Cinema.

 

El Connect Tv 3.0 permet la connexió de diferents audiòfons al mateix temps, la qual cosa significa que si més d’un usuari té audiòfons Oticon, podran gaudir de l’experiència junts.

 

A partir del moment en què els audiòfons estiguin aparellats al Connect Tv 3.0, es connectaran automàticament sempre que es trobi almenys a 30 cm d’ell.

 

Característiques

 

Compatible amb els audiòfons Oticon OPN, OPNS, Xceed, Ruby, Play, PlayS.

De fàcil configuració i maneig intuïtiu.

 

Font d’alimentació cable òptic de 2 m.

 

Connector SCART a RCA.

 

Cable estèreo RCA a RCA i un convertidor Minijack a RCA.

 

Un 1 any de garantia.

 

En cas de dubte pot consultar-nos trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es.

També us recomanem…

Pluggerz Uni-Fit Road

Pluggerz Uni-Fit Road

Els protectors auditius Uni-Fit Road estan especialment indicats per a motoristes (usuaris de moto i pilots de carreres), pilots de Kart i conductors de descapotables. El so del motor i el soroll produït pel vent i el trànsit poden causar lesions auditives permanents. Els taps Pluggerz Uni-Fit Road estan especialment dissenyats per a protegir d'aquests factors.