Phonak PartnerMic per a audiòfons

El Phonak PartnerMic enviarà el so ambiental als audiòfons.El micròfon múltiple optimitzarà la captació de la parla depenent de com s’utilitzi.

Ref: 2852

269,00  IVA incl.

En estoc

El micròfon múltiple optimitzarà la captació de la parla depenent de com s’usi. Quan ho usi a posició vertical en el cos (usant el clip o el cordó) el PartnerMic minimitzarà el soroll de fons.

La veu de la persona que ho usa a una distància de fins a 25 metres, aconseguint entendre a l’orador en moments en els quals la distància o el soroll de fons impedeixen que la comprensió sigui satisfactòria.

El micròfon Phonak PartnerMic permet que la veu es transmeti directament als seus audiòfons. Li serà còmode de portar gràcies a la seva grandària reduïda i lleugera. El sistema recull els sons que desitja escoltar i redueix el volum de soroll de fons perquè siguin molt més clars. El temps de càrrega habitual és de 2 hores.

El procés de càrrega finalitza quan l’indicador lluminós es torna de color verd fix. Quan es col·loca horitzontalment damunt d’una taula, el Micro Mic recollirà les veus dels oradors col·locats al voltant del dispositiu.

El Micròfon Phonak PartnerMic és especialment útil en: Conferències i aules educatives. Discursos en noces i aniversaris. A l’interior d’un cotxe. En un bar o un restaurant molt ruidosoUtilice el Phonak Micro Mic com un micròfon de taula que capti tots els sons que l’envolten. És perfecte per al seu ús en ambients acadèmics, en el treball, en el cotxe, quan coma fora o qualsevol situació on el soroll de fons pugui ser un problema.

Amb Phonak PartnerMic podrà millorar la qualitat d’escolta en esdeveniments grupals com els menjars familiars, reunions amb els amics, etc., ja que podrà posar-ho en la taula i actuarà com un micròfon que recollirà la parla de més d’una persona i enviarà el so captat directament als seus audiòfons. Gràcies a Phonak PartnerMic ja no haurà de llegir els llavis o mirar les expressions facials, serà capaç de fer altres coses mentre li parlen.

El Phonak PartnerMic és un dispositiu sense fil compatible amb audiòfons Phonak. Audiòfons compatibles amb PartnerMic de manera directa: Audeo MarvelBolero MarvelSky MarvelNaida Marvel.

Característiques 2 anys de garantia.

Accessoris:
Cable USB C
Cordó Borsa de protecció
Endoll la font d’alimentació al corrent elèctric

En cas de dubte pot consulti’ns telefonant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es.  

També us recomanem…