Auricular 100 MiniFit de Bernafon costat esquerre per audiòfons

L’Auricular MinFit 100 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L’auricular 100 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d’audició moderada/severa.
 
Apte només per a oïda esquerre.

Ref: 2748

79,00  IVA incl.

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.

 

Els auriculars MiniFit de Bernafon són compatibles amb els audiòfons RITE:


  • Juna9
  • Juna7
  • Saphira5
  • Saphira 3
  • Nevara I

 

 

MiniFit és un nou i més petit sistema receptor amb 3 nivells de potència (60-85-100) i més rendiment. El sistema de bloqueig del receptor és segur i fàcil d’accionar. MiniFit genera una potència màxima més alta, millor ajust audiològic i menor distorsió.

 

El tub receptor conté el cablejat que transmet el so al canal auditiu. És important que el tub receptor i la tulipa o el micromolde encaixin perfectament en la seva oïda. Si algun d’aquests elements li causa molèstia, dolor o irritació, posi’s en contacte immediatament amb el seu audioprotesista. Mai ha d’intentar modificar la forma de l’auricular o de la tulipa vostè mateix. 

 

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene solament serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte.

 

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es.

També us recomanem…

Auricular 100 MiniFit de Bernafon lado derecho para audífonos

Auricular 100 MiniFit de Bernafon costat dret per audiòfons

L'Auricular MinFit 100 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L'auricular 100 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda dreta.