Auricular 60 MiniFit d’Oticon costat esquerre per a audiòfons

L’Auricular MinFit 60 és apte per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L’auricular 60 és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d’audició lleu /moderada.
 
Apte només per a oïda esquerre.

Ref: 2266

79,00  IVA incl.

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.

Els auriculars MiniFit de Oticon són compatibles amb els audiòfons Minirite:

OPN
ALTA i ALTA2
NERA i NERA2
RIA i RIA2 
SIYA

 

MiniFit és un nou i més petit sistema receptor amb 2 nivells de potència i més rendiment. El sistema de bloqueig del receptor és segur i fàcil d’accionar. MiniFit genera una potència màxima més alta, millor ajust audiològic i menor distorsió. 

 

El tub receptor conté el cablejat que transmet el so al canal auditiu. És important que el tub receptor i la tulipa o el micromotlle encaixin perfectament en la seva oïda. Si algun d’aquests elements li causa molèstia, dolor o irritació, posi’s en contacte immediatament amb el seu audioprotesista. Mai ha d’intentar modificar la forma de l’auricular o de la tulipa vostè mateix. 

 

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene solament serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte.

 

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es