Otocerum

OTOCERUM GOTAS OTICAS SOLUCION 10 ML són unes gotes per estovar els taps de cera de les orelles. Estoven el cerumen facilitant així la posterior extracció. Es posen 3 gotes a l’orella a tractar, tres vegades al dia, tres dies abans de l’extracció.

Ref: 2026

12,00  IVA incl.

En estoc

COMPOSICIÓ:

 

– Els principis actius són: essència de trementina, clorobutanol, benzocaïna, fenol i oli de ricí. Cada ml de solució conté 150 mg d’essència de trementina, 50 mg de clorobutanol, 30 mg de benzocaïna, 10 mg de fenol i 400 mg d’oli de ricí.

 

– L’altre component (excipient) és etanol.

 

INDICACIONS:

 

Conté els principis actius següents: essència de trementina, clorobutanol, benzocaína, fenol i oli de ricino; que actuen com a dissolvents del cerumen (cera de l’oïda) o com a antisèptics (antimicrobiano) o alleujant la picor.

 

Per a què s’utilitza:

Otocerum gotes òtiques està indicat per: Dissolvent del cerumen auricular, antisèptic i lleugerament analgèsic. Extracció indolora del cerumen auricular.

 

Otocerum gotes òtiques està indicat en adults i nens majors de 2 anys.

 

ÚS:

 

Via òtica (en el conducte extern de l’oïda).

 

La dosi recomanada és:

 

– Adults i nens majors de 2 anys:

 

Aplicar 2 o 3 gotes de Otocerum a l’orella afectada, al matí i a la nit, durant 3 o 4 dies, taponant cada vegada amb una boleta de cotó. Si transcorreguts aquests dies no surt el tap amb facilitat, que passa freqüentment, acudir a un centre mèdic per a l’extracció del tap de cera.

 

Abans de la primera utilització, treure el tap del flascó i col·locar el tap comptagotes que es troba embutxacat adjunt dins l’estoig.

 

Per a la correcta aplicació del preparat, és recomanable mantenir el flascó entre les mans durant un cert temps per escalfar abans del seu ús; d’aquesta manera, s’aconsegueix reduir la sensació de fred que produeix l’aplicació directa del medicament en l’oïda.

 

En el moment de l’aplicació, es recomana decantar el cap i mantenir-la en aquesta posició durant 30 segons per facilitar que les gotes penetrin en el conducte auditiu extern. Si cal tractar l’altre sentit, s’ha de repetir aquest mateix procés.

 

Utilització a nens:

 

No usar en nens menors de 2 anys.