Pack Resound II per audiòfons

El Pack Resound II conté:
 
1 Unite comandament a Distància 2
 
1 Resound Unite TV 2

Ref: 6705

380,00  IVA incl.

En estoc

Amb el pack Resound II sempre tindrà el control dels seus audiòfons ja que, podrà canviar de programa i adaptar el volum de cadascun dels dispositius utilitzant el Comandament a distància 2 de Resound.

ReSound Unite TV 2 transforma els seus audiòfons en uns auriculars sense fils. A més, proporciona un so estereofònic nítid i clar del seu televisor.

Unite Comandament a Distància 2

Amb el comandament a distància de Resound sempre tindrà el control dels ajustos dels seus audiòfons. La pantalla de fàcil visualització mostra clarament la configuració.

 

Pot haver-li succeït en alguna ocasió que s’hagi trobat buscant a les palpentes els botons de l’audiòfon per alternar entre els programes i el volum. Els botons de Resound Comandament a Distància són més grans i fàcils de veure.

 

El comandament a distància de Resound es pot portar en una butxaca o en una bossa. A més, si té un Smartphone, fins i tot pot descarregar-se una aplicació per al control dels seus audiòfons quan s’utilitza amb Phone Clip+.

 

Característcas Tècniques

Abast: fins a 3 metres

 

Sense fil: 2.4 GHz

 

Temperatura de funcionament: 0º C a 55º C

 

Resound Unite Tv 2

 

Envia el so estèreo directament des del seu televisor, equip de música o ordinador als seus audiòfons des d’una distància de fins a 7 metres.

 

Apte per als audiòfons Resound Linx² i Enzo

 

Característiques principals:

 

El TV Streamer 2 facilita als usuaris de Resound un instrument sense fil per seguir millor la TV o altres dispositius d’àudio.

 

Pot connectar-se a una font d’àudio analògica.

 

Està dissenyat perquè des del moment en el qual s’activi proporcioni un nivell confortable d’àudio. Igualment, vostè podrà regular el volum que li sigui confortable.

 

Caracteríticas Tècniques

 

Abast: Fins a 7 metres

 

Sistema d’alimentació: adaptador a la xarxa

 

Sense fil: 2.4 GHz

 

Temperatura de funcionament: 0º C a 55º C

També us recomanem…

Resound Unite TV 2 para audífonos

Resound Unite TV 2 per a audiòfons

ReSound Unite TV 2 transforma els seus audiòfons en uns auriculars sense fil. A més, proporciona un so estereofònic nítid i clar. Envia el so estèreo directament des del seu televisor, equip de música o ordinador als seus audiòfons des d'una distància de fins a 7 metres.   Apte per als audiòfons Resound LinxQuattro, Linx3D, Linx2, Enzo 3D, Enzo 2 y Enya.