Dispensador de 500 Protectors auditius Standard

Els protectors auditius Standard permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a cau d’orella, són aptes per a un gran nombre d’usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.

Ref: 5130

85,00  IVA incl.

En estoc

Dispensador amb capacitat per a 500 tapis murmuri, hipoal·lergògens i de puliuretano. Gran atenuació a adaptació. SNR = 37dB.  

La seva forma cònica i la seva superfície perfectament llisa han estat específicament dissenyades per adaptar-se còmodament a la majoria dels canals auditius, el color taronja del tap permet una fàcil visualització i comprovació d’ús en els llocs de treball.

També us recomanem…

Protector auditivo H9

Protector auditiu H9

El Protector auditiu H9 de 3M Peltor s'ha desenvolupat per a entorns en els quals existeixen nivells molt elevats de soroll, ja que atenua fins i tot les freqüències més baixes fins a un nivell màxim. DEMANAR DISPONIBILITAT

Protectores auditivos Endoaurales

Protectors auditius Endoaurals

Els protectors auditius Endoaurals permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a l'oïda, són aptes per a un gran nombre d'usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.