Filtres Beltone Sentry II Wax Guard per audiòfons

Els filtres Beltone Sentry II Wax Guard és un dels filtres anticerumen d’audiòfons més usats, utilitzat per Resound, Beltone i Interton. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Ref: 2145

20,00  IVA incl.

En estoc

Els audiòfons conviuen diàriament amb el cerumen. La substitució dels filtres dels audiòfons és necessària fer-la periòdicament (entre 1 i 3 mesos, depenent de les hores d’ús dels audiòfons i de la quantitat de cerumen que genera l’usuari).

 

Característiques:

 

Cada caixa conté 20 filtres.

 

La roda de color vermell està indicada per l’audiòfon dret i la blava per a l’oïda esquerre. L’únic propòsit d’aquesta coloració és que l’usuari pugui diferenciar l’audiòfon dret de l’esquerre.

 

Si no sabeu quin filtre usen els seus audiòfons, consulteu el manual d’instruccions dels seus audiòfons o truqui al nostre telèfon d’atenció al client (934.53.56.52) i l’ajudarem.

També us recomanem…

Protectores auditivos Uni-fit Sleep

Protectors auditius Uni-fit Sleep

Els taps Pluggerz Uni-Fit Sleep són especials per poder dormir sense problemes. Descansar correctament és essencial per poder rendir durant el dia. Moltes persones tenen dificultats a causa dels roncs de la seva parella, sorolls dels veïns o del carrer, pel so del televisor a un volum excessiu, etc. Per aquesta raó hem dissenyat els taps Pluggerz Uni-Fit Sleep